КИА МОТОРС АМЕРИКА РАЗШИРИ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С НБА

Main June 24, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2795 views | no comments

Източник: www.kia.bg

От началото на 2011г. до момента КИА Моторс Америка (КМА) бележи безпрецедентен ръст в продажбите с 44.8% в сравнение със същия период на предходната година. Участието на марката в спортни събития доведе до широко популяризане на бранда и затвърждаване имиджа на марката. Нещо повече, КМА официално обяви партньорството си с един от най-нашумелите баскетболни звезди – Блейк Грифин, който ще бъде лицето на компанията. КИА блесна под прожекторите след като Блейк Грифин направи гръмотевична забивка,прескачайки модела Оптима, позициониран на баскетболното игрище преди няколко месеца. В момента Грифин е единственият професионален баскетболист, който е в маркетингово партньорство с автомобилна компания.

Сътрудничеството със звездата ще увеличи присъствието на КИА в професионалната баскетболна лига след ръста в продажните обеми и разширяването на споразумението межди КМА и НБА. В допълнение към Официален автомобилен партньор на НБА КИА подкрепя и NBA All-Star, NBA Performance Awards и NBA Cares. КИА е сключила и стратегическо сътрудничество с 13 отбора от Националната Баскетболна Асоциация.

Блейк Грифин е един от най-вълнуващите баскетболни играчи, притежател на изключителен талант, младежки и динамичен стил, който съответства на енергичния дух на моделите с марка КИА, каза г-н Sprague, вице президент маркетинг и комуникации, КМА. Предвид пазарния дял на компанията в Америка и значителния ръст в продажбите, ние сме повече от всякога съсредоточени върху повишаване имиджа на марката чрез стратегически партньорство и разширяване присъствието на КИА в професионалната баскетболна лига.

Като лице на КИА Моторс Америка, Грифин ще подкрепя маркетинговите кампании на корейския бранд, ще се появява в рекламните материали на марката, ще осъществява публични изяви от името на КИА и активно ще участва в продуктовите промоции, социални мрежи и благотворителни инициативи.

КИА е във възхода си и е наясно, че за да станеш най-добрия трябва да положиш усилия и труд, каза Грифин. Резултатите при КИА са очевидни – новата дизайнерска насока в моделната гама е доказателство за желанието на марката да е сред най-добрите. Вдъхновен съм от корейския бранд и за мен е чест да бъда партньор на компания, в която истински вярвам.

Грифин се присъедини към спортните инициативи на КИА, включващи баскетбол, професионални турнири по голф за жени и моторни състезания с цел популяризиране на марката сред нови аудитории. КИА е спонсор на събитието KIA Classic LPGA в Южна Калифорния, както и на GRAND-AM Continental Tire Sports Car Challenge series проведени през април тази година.

****
KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън "Силата да изненадваш – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...